Post by roxthastmendila on Mar 16, 2022 21:35:01 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Knight Tales – Anime RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Knight Tales – Anime RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generaatorimüntide petukood ▞▞▞
▞▞▞ Royal Knight Tales – Anime RPG 2022 version ▞▞▞
Siiani on mäng üldiselt paranenud, palju paremini kui selle avaldamise ajal. Head sündmused ja kangelased. Praegu on sellel palju mängurežiime, mida saate iga päev mängida ja oma tegelasi testida. Ilmselgelt pole lugu tehtud, nii et lisage lõppmängu sisu ja oodata on rohkem peatükke. Soovitatav, näete, et see mäng kasvab.
See mäng on väga lõbus ja chibi! Tõesti sõltuvust tekitav ka! Soovitan teil seda mängida, kui teile need RPG-mängud meeldivad. Taustalugu on kerge ja sügava tähendusega, kui sellesse rohkem mõelda, kuid dialoogid ei ole liiga pikad, nagu mõned mängud, mida mängisin. Üldiselt on mängu graafika kõik ilus.
Mäng on hea, kuid lisasin 90 kalliskivi, et saada esimese lisapreemia, kuid minu VIP-taseme riba ei tõusnud ega saanud ka 1. lisamise preemiat
Power creep, Stared levelid ja energiasüsteemi mäng... Aitab
Kunst on hämmastav ja mulle meeldib, kuidas chibi tegelasi lahingus animeeritakse!
Visuaal on hea ja mänguviis on väga sügav ja palju sisu.
Mäng on täiesti vinge! Tegelased, lahing, varustus, lemmikloomad on kõik olemas ja neid on lihtne hankida. Siiani pole kaebusi olnud!
Tegelasi on lihtne avada ja lemmikloomi on tore hankida. Üldiselt hea mäng. Saate iga päev sisse logida ja lihtsalt tasuta auhindu taotleda, kuid kui mängite aktiivselt, saate palju kiiremini tugevamaks.
Royal Knight Tales – Anime RPG የሚና ጨዋታዎች jtq
Kõik head arvustused on tasulised
See mäng on lihtsalt nii suurepärane, aga ma soovitan soojalt omada sujuvamaid juhtnuppe ja toretsemat graafikat 💛💛💛Aga üldiselt on see mäng lihtsalt nii hea
Prügikast
Killusüsteem.
Ma armastan rüütlite kangelasi ja jutuvestmist.
Hakkasin seda mängu mängima kaks nädalat tagasi ja mängin siiani. Võite proovida seda mängida ka pingevabana oma tempos RPG-mänguna. Iga päev mängimisest piisaks, et muutuda tugevamaks, pole vaja palju lihvida, kuna etapid võivad kasutada pühkimist. Hea online RPG-mäng hoidmiseks. Lugu pole paha, seal sõdivad omavahel päkapiku-, inim- ja deemoniriigid. Tundub, et pärimust oleks rohkem, kui mäng välja annab.
Ma armastan mängu! Kuigi ma eelregistreerisin mängu, kuid jätsin selle suure väljalaskmise vahele, kuna mängisin teist animemängu. Kahetsen seda praegu, see mäng muutus mõne aja pärast liiga nõudlikuks. Nüüd võtsin selle mängu kätte ja tunnen end palju erinevana ja värskena. Armas fantaasiakunstistiil ja rahuldav kogemus ning väga helde suhtumine tasuta kingituste ja materjalidega, mida on vaja uute tegelaste täiendamiseks.
Royal Knight Tales – Anime RPG Rol ijro etiladigan qie
Hea meel, et nad parandasid nüüd 1. etapi vea, nii paljud inimesed andsid selle tõttu 1 tärni. Tean seda arendajat, sest mängisin varem Sword Fantasy Online’i. Nad on head arendajad, mäng mängib nüüd väga sujuvalt! Ma ei pettunud, see mäng on väga hea! Väeklassid võivad üksteisele vastu astuda, erinev formatsioon võib mõjutada lahingu võitu või kaotust, see lisab sellele taktikalise kihi.
Nad kuulasid minu soovitust ja värskendasid hiljuti kuukaarti, et anda iga päev tasuta kutsekuponge!
Alustasin seda mängu 1. tasemel ja jõudsin 20. tasemele umbes 3-tunnise mängimisega (teen kõike nii natukene pesa), vastupidavusest pole puudust. Niipalju kui ma olen kogenud, ei nõua paljud mängud energiat, vaid sõltuvad rohkem igapäevastest võimalustest. See on kindlasti mäng, mis on suunatud pikaajalisele mängimisele. Väga korralik mäng, soovitan proovida.
Ma olin alguses selle mängu suhtes pisut skeptiline, kuid kui ma selle alla laadisin, siis nüüd olen haaratud, lol, tahaksin selle mängu loojad välja hüüda, aitäh väga hea mängu eest
See on armas RPG-mäng chibi kangelastega, toredate lugudega fantaasiakuningriigi kuninglikest rüütlitest ja printsessist, mida tavaliselt nendes animelugudes näete. 5 tärni hinnang sellesse mängu ettevõtte jaoks kulutatud pingutuste ja aja eest.
Väga lollakas
Suurepärane anime RPG mäng. Hea meelega makstes 10 dollarit ja sain 2 SSSR-i, võrreldes enamiku teiste sama žanri mängudega. Nad teevad head tööd, andes teile järk-järgult juurdepääsu uutele kangelastele, et saaksite õppida neid kasutama. Palju pikaajalisi mänge koos kõigi uuendustega. Soovitan seda mängu täielikult, kui teile meeldib hea RPG-kangelaste koguja, millel on lahingus mõned taktikalised elemendid.
Umbes nagu printsess connect ja arknights, mida ma varem mängisin, pole mul veel palju aega selle rpg mänguga kogeda, kuid lood annavad hea tunde ja lühikese mängitud ajaga kogusin mitu SSR-i ja SSSR-i rüütlit.
Seni kena mäng, uue värskenduse installimine. Märkasin mõningaid väiksemaid vigu (enne värskendamist), näiteks mõnikord ei ole viimase kangelase elus vs bossi dmg-d üldse võimalik võitlusest väljuda ja siis jälle normaalselt töötada. Minu jaoks pole see nii suur viga. Kuid muidugi on ka vähem intelligentseid inimesi, kellel on alati omapärane loll agressiivne aeglustunud tagasiside, mis tõestab, et nad on rumalad.. hea mäng, minu esimesed 15 kutset andsid mulle SSr 2x ja SSSR
Väga lõbus ja juhuslik mäng kena välimusega graafika ja chibi-tegelastega. Mul on 2 SSR-i juba pärast kahetunnist mängimist ja ei, ma ei lisanud ühtegi kalliskivi, kõik tasuta kupongide või kalliskivide kaudu. Kui see mäng on ka minu teisel päeval lõbus, täiendan kuukaarti, et toetada arendajameeskonda.
OMG!!! See mäng hindab puudutavat taevast suurepäraste töökohtade loojatele
Hästi joonistatud tegelased, kena lugu, hea mäng
See on ilus mäng, ma armastan kunsti väga! Sa saavutad taseme kiiresti, see mäng ei sarnane paljudele teistele sadade tasemetega mängudele, see on tavalisem nagu RPG mängud, kus algajad on tasemel 20s, keskmised mängijad 40ndatel ja vanad mängijad 60ndatel.
Armastan seda mängu siiralt. Soovitaksin mõningaid väljakutseid nagu mages only, riders only jne. see annab asjale veidi vürtsi.
jookseb päris aeglaselt
Kui ma mängu käivitan, on see lihtsalt must
Rikkalik RPG lõbusa mänguga ja heade auhindadega algajatele. Etapid on alguses lihtsad, seejärel suureneb raskusaste järk-järgult sujuvalt, saate teada, kuidas oma meeskonda moodustada ja mängides kangelasi täiendada. Tehniliselt kasutan oma kaks aastat vana telefoni 4 GB muutmäluga ja probleeme pole olnud. Üldiselt on mängukogemus hea. Graafiliselt on sellel hea kunst ja võitlustegelased on chibi.
Graafika on ilus, kuid mäng on igav
Paremal on mäng lahe, kes chibi stiilis tegelaste vastu ei viitsi, siis soovitan animesõpradele.
Nicr
Lõbus mäng, põhimõtteliselt kangelane gacha rpg, millel on palju täiendusvõimalusi ja etappe. Mäng on lõbus ja mitmekesine, kindlasti on stiimuleid lisamiseks, kuid mitte sunnitud. Ilmselgelt on mängu ja disaini pandud palju armastust, nagu see näitab.
Royal Knight Tales – Anime RPG Rollenspel cziz
See on väga hea mäng ja üks väheseid, mida olen mänginud üle kuu.
Kena tasakaal lahingu, loo ja täienevate kangelaste vahel. Lihtne süsteem, kuid lõbus, soovin, et selliseid mänge oleks rohkem.
Lihtsamalt öeldes puhastate etappe, värbate kangelasi, saavutate taseme ja võitlete rohkem. Seal on klannid, labürinti, sündmused ja palju muud. Üldiselt väga terviklik ja korralik mäng. kui sulle meeldib chibi anime kunst nagu mulle, siis lase käia.Suurepärane ajamurdja, üliarmas graafika, teie rahakotile väga kasulik mäng. Lisasin võib-olla alla 20 taala ja naudin seda juba väga.
Mäng on suurepärane, graafika on kindel, lõbusam kui ahnus.
Veteranina, kes mängis 1 kuu, on siin 4 näpunäidet uutele mängijatele. 1. Saate esimesel päeval palju tasuta kutsekuponge ja 3 000 kalliskivi ning iga päev rohkem kalliskive, hoidke lihtsalt 500 või ujuvana ja kasutage ülejäänud kohtukutseks, et oma SSR-i meeskond kiiresti üles ehitada. 2. Farm Team Boss iga päev, vägede taseme tõstmine, lihtsaim viis võimu saavutamiseks. 3. Stamina on odav (umbes 100 kalliskivi), ostke kõik ja kasutage Sweepi, saavutate taseme väga kiiresti. 4. Esimesed paar pakkumispaketti on odavad ja tõesti seda väärt. Ostke, kui teil on eelarve.
Royal Knight Tales – Anime RPG Rol ijro etiladigan bgqw
Hästi tasakaal karakteriklasside osas, sarnase võimsuse piires on kindlasti näha efekti, kui odamees astub ratturitele vastu või ratturid tapavad vehklejat.
<a href=""></a>