(Android) Love Fantasy: Match \u0026 Stories hack oyunu (birçok kaynak)
Mar 16, 2022 21:25:37 GMT -7
Post by roxthastmendila on Mar 16, 2022 21:25:37 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Fantasy: Match \u0026 Stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Fantasy: Match \u0026 Stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack oyunu (birçok kaynak) ▞▞▞
▞▞▞ Love Fantasy: Match \u0026 Stories 2022 version ▞▞▞
😡
oyun başlarda güzeldi. Bu gerçekten hoşuma gitti. ama sonra fiyatlar artmaya başladı ve seviyeler daha da zorlaştı, bu da artık oynamak istememe neden oldu.
Love Fantasy: Match & Stories Atjautības spēles qni
iyi
Bu oyunun bilinen yanı hikayesidir, ancak neredeyse her zaman tahmin edilebilirdir. Ben moda/drama oyunu sandım ama puan toplamak için şeker ezmesini oynaman gerekiyor.Ayrıca bir görevi tamamlamak için reklamları izlemelisin. Puan toplamanın tek gerçek yolu reklam izlemektir. Arada 15-30 saniyelik reklamlar izlemezseniz oyun kazanamazsınız.
m....
eğlencelidir, ancak yalnızca bir görevle yapılabilecek çok fazla görev vardır.
Oyun eğlenceli ama oyunun bazı bölümleri zor. Lütfen para kazanmak için başka bir yol uydurun.
Ekstra hamleleri bedavaya getirmeni seviyorum... reklam izlemek zorunda olmama rağmen...
Love Fantasy: Match & Stories Dėlionė mhmw
cok guzel bir oyun ama türkçe deyil
Bildiğiniz şeker patlatma oyunu başka bir şey değil. Reklamlarda zarar vermekten çok oynamaktan hoşlanmayarak şekerleme ile patlatma ile karşılaşıyoruz.
bu oyun harika ama sadece 3 yıldız verdim çünkü seviyeler özellikle 18. seviye çok zor Bu yüzden daha kolay olsaydı hoşuma giderdi. Bir haftadır 18. seviyede takılıp kaldığım bir şey daha var ve bunu asla geçebileceğimi sanmıyorum. Bunu kim yaptı, lütfen bir güncelleme yapın ve 18. seviyeyi çok daha kolay hale getirin!!!
Oyuna bayılıyorum, çoğu kişi için lütfen daha az reklam var.Oyun iyi sadece eşleşen kısmı sevmiyorum
İyi ama şimdi oyun oynayamıyorum donuyor ve yanıt vermiyor
Güncellemeler arasında çok uzun süre beklemek Güncelleme yapmamı söylüyor ama uygulamaya girdiğimde güncelleme yok
çok şık ve güzel bir oyun isterseniz bir yükliyip denemek ben beğendiniz
harika çok dünya 2 günde 154. levele kadar geldim herkese tavsiye ediyorum
Love Fantasy: Match & Stories Puzles apny
Bu oyunu beğenmek için kullanın, birçok reklama ve videolara öğeler sunan ve size hiçbir şey vermeyen aksaklıklara yol açın 😒
kısa görev listesi can sıkıcı
Eğlenceli ama çok fazla reklam var
133 levelde bug var oyundaki kediler 30 olarak sayılıyor ama 28 tane var.
شامل اللغة الفرنسية கல்வி okkk
iyi oyun
ya aşiri guzel bir oyun ama ingilizce oldu için ingilizce bilmeyenler zorlanmış bilir
Güzel oyun ama makyaj yapmak, tıraş olmak, yüzünü yıkamak gibi görevleri yaptığında bunların her biri tek bir görev olmalı.
Oyunu şu ana kadar seviyorum, ancak sorunum facebook girişinde 300 mücevher almakla ilgili. Birden çok kez denedim ve beni bağlamaz. Wifi civarındayım, bu yüzden bağlantım var ama hiç bağlanmama izin vermiyor. Şimdi her şeye yeniden başlamam gerekiyor ve bu çok kötü.
Beğendim ama hikaye, Jane'in hayatıyla ilgili değil, ayrıca giyim ve aksesuarların her adımını yapmak için para kazanmak için kibrit oyunu oynamanız gerekiyor. Ondan sıkıldım.
Bu oyun çok güzel güzel oyunlar büsürü güzel oyunlar güzel var bu oyun tek değil en oyun değil ama ben sevin bu oyun çok reklam yapma ben bu oyunu reklamda oynamam şey ne biçim Bi oyun ben bu oyuna sıfır veririm
Bu oyun çok yavaş, yeni seviyelerin çıkması için 3 haftayı aşkın süredir bekliyorum.
Birçok reklama giden yol. eğlenceyi elinden alır
İlk defa reklamdaki ile aynı olan oyun gördüm.
Hiç güzel bir uygulama olamamış
Çok fazla reklam var, ancak bu ücretsiz oynamanıza izin veriyor. Oyunu beğendim ama telefonuma gönderdiği bildirim miktarını kaldıramıyorum. Onları kapatmak için bir yer bulmaya çalıştım ve yapamadım, bu yüzden ne yazık ki onu silmek zorunda kaldım.
Love Fantasy: Match & Stories פאזל cslb
Bu oyunu beğendim ama diğer moda oyunları gibi ona makyaj yapmak ve sivilcelerini patlatmak istiyorum ve jeton kazanmak için mini bir Oyun oynamak zorunda olmandan nefret ediyorum.
Bu oyunu seviyorum ama bir sürü and var
yeni hikaye yok , yeni hikayeler beni heyecanlandırıyor o yüzden hep oynuyordum ama 4 gün önceydi.. hala yeni hikaye yok ! Lütfen. bu oyunu güncelle yoksa kaldıracağım 🙄😔
Çok güzel bir oyun ama herşeyde para istiyo ve her şey için bin kere oynamak zorunda kalıyorum ve o yüzden bir puan kırmam
çok sayıda reklam
Eğlence oyunu! Değiştireceğim tek şey kıyafetinizi düzenleme şansı olurdu!
Can sıkıcı reklamlar dışında oyun iyi gidiyordu, 2 gün boyunca kilitlenene kadar hikaye çizgisinden geçmeye başladı (fantezi kapalı) ne olursa olsun (fantezi kapalı) uygulamayı kilitler, o kadar hayal kırıklığı yaratıyor ki şimdi bu oyunu kaldıracak ve başka bir oyuna geçecek .Bu oyuna kesinlikle bayılıyorum, şu anda 315. seviyedeyim ve ister gömlek, ister makyaj olsun, karakterlerinizi 3 farklı renk veya stil seçeneği ile tasarlayabilmenize bayılıyorum! Ayrıca, bir şeyler satın alabilmeniz için jeton elde etmek için oynamanız gereken bir oyun olduğu fikrini de seviyorum. Ama *biraz* yanlış olan bir şey var, Biraz pahalı, Örneğin, Bir keresinde yeni bir oyuna başladım. hikaye, Ve bir burun şeridi uygulamak için 400 oyun jetonu ödemek zorunda kaldım! Yine de iyi oyun!
mükellemci
Çok fazla dayanıklılık alıyorum ama oynamak için görevlerim bitiyor ve bir güncelleme veya yeni hikayeler için sonsuza kadar beklemem gerekiyor
1 Türkçeleştirmemek için koymadım.
Stil kısmını beğendim ama nihayetinde, sürekli aynı mini oyunu tekrar tekrar oynamak can sıkıcı. Ve çoğu seviye kesinlikle yalnızca çok sayıda reklam izleyerek yenebilir. sadece sinir bozucu
Love Fantasy: Match & Stories पहेली ixk
çok güzel